Lb. Engleza
|
|
Mirela_Stoica | Data: Miercuri, 2020-04-22, 12:41 PM | Mesaj # 1 |
Locotenent colonel
Grup: Moderatori
Reputaţie: 0
Status: Neconectat
| Incepem o nou lectie, An Amazonian adventure, de la pag. 80.
Cititi cu atentie paragrafele si apoi le traduceti in caiete.
Folositi manualul digital pentru a viziona si filmuletul .
Rezolvati ex. 1 si 2 de la aceeasi pagina. La 1 trebuie sa uniti corect jumatatile de propozitii , iar la 2 precizati daca exemplele date sunt adevarate, false sau nu sunt precizate in text.
Spor la lucru, dragilor !
|
|
| |
bobeleacandreea | Data: Joi, 2020-04-23, 5:24 PM | Mesaj # 2 |
Soldat
Grup: Utilizatori
| Luni-Am aterizat în capitala Quito,în această dimineață.Cand am iesit afara era atât de umed.Ne-am urcat cu autocarul până în orașul Coca,lângă răul Napo.Acolo ne-am întâlnit cu ceilalți studenți din grupul nostru.Ei erau din toată lumet.Eram cu toții cam obosiți,dar foarte încântați să călătorim în Amazon. Marți-Astăzi ne-am trezit la vreme ploioasă, dar s-a oprit la scurt timp după micul dejun!Am coborât la rău si am intrat în caiacurile noastre.Jungla era peste tot in jurul nosrtu.Copacii erau mai înalți decât clădirile din orașul meu.Ne-am urmarit din copaci.A fost uimitor. Miercuri-a fost ceața în această dimineață,dar am mers mai departe cu ziua noastră conform planificarii.Ne-am oprit intr un sat.In timp ce eram acolo,oamenii ne-au oferit cadouri si ne-au spus povești în jurul unui foc de tabără.Ghizii nostri ne au povestit despre diferitele animale care trăiesc acolo.Mi a placut mazarele.Au pene frumoase. Joi-Astazi ne-am ridicat la 5 dimineata. A fost foarte vantos si mișto. Ne-am împachetat pungile ne au spus la revedere si am parasit satul la 7 dimineața.Acum suntem in zbor acasa .Sunt fericit sa ma întorc acasă, dar eu de asemenea sunt trist ca am parasit această țară frumoasă. Ex:1/80 1-c 2-a 3-b
Ex:2/80 1-R 2-DS 3-W
|
|
| |
gabrielafloria824 | Data: Joi, 2020-04-23, 9:03 PM | Mesaj # 3 |
Soldat
Grup: Utilizatori
| Ex 1/80 1-c 2-a 3-b
Ex 2/80 1-R 2-DS 3-W
|