[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Lb. Engleza
Mirela_StoicaData: Miercuri, 2020-04-22, 12:41 PM | Mesaj # 1
Locotenent colonel
Grup: Moderatori
Reputaţie: 0
Status: Neconectat
Incepem o nou lectie, An Amazonian adventure, de la pag. 80.

Cititi cu atentie paragrafele si apoi le traduceti in caiete.

Folositi manualul digital pentru a viziona si filmuletul .

Rezolvati ex. 1 si 2 de la aceeasi pagina. La 1 trebuie sa uniti corect jumatatile de propozitii , iar la 2 precizati daca exemplele date sunt adevarate, false sau nu sunt precizate in text.

Spor la lucru, dragilor !

bobeleacandreeaData: Joi, 2020-04-23, 5:24 PM | Mesaj # 2
Soldat
Grup: Utilizatori
Status: Neconectat
Luni-Am aterizat în capitala Quito,în această dimineață.Cand am iesit afara era atât de umed.Ne-am urcat cu autocarul până în orașul Coca,lângă răul Napo.Acolo ne-am întâlnit cu ceilalți studenți din grupul nostru.Ei erau din toată lumet.Eram cu toții cam obosiți,dar foarte încântați să călătorim în Amazon.
Marți-Astăzi ne-am trezit la vreme ploioasă, dar s-a oprit la scurt timp după micul dejun!Am coborât la rău si am intrat în caiacurile noastre.Jungla era peste tot in jurul nosrtu.Copacii erau mai înalți decât clădirile din orașul meu.Ne-am urmarit din copaci.A fost uimitor.
Miercuri-a fost ceața în această dimineață,dar am mers mai departe cu ziua noastră conform planificarii.Ne-am oprit intr un sat.In timp ce eram acolo,oamenii ne-au oferit cadouri si ne-au spus povești în jurul unui foc de tabără.Ghizii nostri ne au povestit despre diferitele animale care trăiesc acolo.Mi a placut mazarele.Au pene frumoase.
Joi-Astazi ne-am ridicat la 5 dimineata. A fost foarte vantos si mișto. Ne-am împachetat pungile ne au spus la revedere si am parasit satul la 7 dimineața.Acum suntem in zbor acasa .Sunt fericit sa ma întorc acasă, dar eu de asemenea sunt trist ca am parasit această țară frumoasă.
Ex:1/80
1-c
2-a
3-b

Ex:2/80
1-R
2-DS
3-W

gabrielafloria824Data: Joi, 2020-04-23, 9:03 PM | Mesaj # 3
Soldat
Grup: Utilizatori