Şcoala Altfel
|
|
Adina_Urse | Data: Marţi, 2020-03-31, 10:10 AM | Mesaj # 1 |
Colonel
Grup: Moderatori
Reputaţie: 0
Status: Neconectat
| Trebuie să citiți un roman preferat şi să motivați de ce v-a plăcut .
|
|
| |
vasilescugeorgiana234 | Data: Miercuri, 2020-04-01, 3:01 PM | Mesaj # 2 |
Soldat
Grup: Utilizatori
| "La cinci pasi de tine " este singurul roman preferat, pana acum, este o poveste de dragoste emotionanta, perfecta pentru fanii lui John Green, despre doi tineri cere se indragostesc desi nu se pot apropia unul de altul fara sa-si riste viata. O fraza care mi-a placut cel mai mult este " PENTRU PRIMA DATA SIMT INTREAGA POVARA A FIECARUI CENTIMETRU, A FIECARUI MILIMETRU DIN CEI SASE PASI DINTRE NOI. IMI STRANG PLOVERUL MAI APROAPE DE CORP SI INTORC PRIVIREA SPRE TEANCUL DE SALTELE DE YOGA DIN COLT, INCERCAND SA NU DAU ATENTIE FAPTULUI CA DISTANTA ACEASTA VA EXISTA INTOTDEAUNA. "
|
|
| |
elisabeta4ever | Data: Vineri, 2020-04-03, 5:37 PM | Mesaj # 3 |
Sergent
Grup: Utilizatori
| doamna romanul meu prefera dintre toate pe cale le stiu este "Hotul de umbre de Wiliam Shakespeare" in care baiatul incepe un alt an scolar in clasa a-6-C iar iubirea lui este Elizabet iar competitorul lui pentru Elisabet era Marques (nume francez cu apostrof pe "e") iar Mrques era sportiv, uraceos si inal baiatul era mic firav si destept. Marques tot timpul ii facea probleme casa o o lase in pace pe Elizabet sa nu mai incerce sa o faca sa il placa. in ajuto vine ingrijitorul Yves care se cunos de la prima lui pedeapsa de scoala si il tot intreba de ce sete trist el tot raspunde ca nare nimic tatal lui pleaca a doua zi de acasa si nu se mai intorce de oarece sa departit de mama baiatului baiatul se gande ce vor zice colegi si tota scoala....... si asta este doar o mica parete di tot ce am citit
|
|
| |