Adrian_Negrila | Data: Luni, 2020-05-11, 8:22 AM | Mesaj # 1 |
Locotenent
Grup: Moderatori
Reputaţie: 0
Status: Neconectat
| Va rog sa conspectati aceasta lectie de la pag 102-103 din manualul de geografie. Realizati acest conspect dupa urmatorul plan care este asemanator cu cel din manual. Inainte de acest lucru, citit cu atentie textul concomitent cu consultarea hartii de la pag 103. Aceasta harta va va aduce aminte de cea studiata in urma cu 2 ani, cand am studiat impreuna Europa. Incepeti conspectul cu titlul mentionat la inceput, subliniati-l. lectia va avea un numar de 3 capitole: A. Specificul economico- geografic al Romaniei; B. Locul Romaniei in lume; C. Romania in Europa. A. Specificul economico- geografic al Romaniei. Este un foarte scurt rezumat a ceea ce am studiat despre resursele naturale si economia Romaniei in acest an de studiu. B. Locul Romaniei in lume cuprinde lucruri legate de suprafata tarii si de populatie care este in numar sensibil mai mic in comparatie cu datele furnizate de manual si cateva alte idei legate de economie. C. Romania in Europa prezinta date privind locul si rolul jucat de tara noastra pe continentul european si de apartenenta ei la Uniunea Europeana.
|
|
| |